بهبود مقاومت گیاه به خشکی توسط میکروبیوم مرتبط با ریشه به عنوان یک ویژگی وابسته به استرس آب

بهبود مقاومت گیاه به خشکی توسط میکروبیوم مرتبط با ریشه به عنوان یک ویژگی وابسته به استرس آب


عنوان: بهبود مقاومت گیاه به خشکی توسط میکروبیوم مرتبط با ریشه
به عنوان یک ویژگی وابسته به استرس آب
(متن ترجمه به فارسی)
این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد
 
قالب: Word
 
تعداد صفحات: 36

توضیحات:

خلاصه
اگرچه خشک‌سالی مشکلی رو به افزایش در بخش کشاورزی است، سهم میکروبیوم باکتریایی مرتبط با ریشه در سازگاری بوته به تنش آب به طور ضعیف مورد مطالعه قرار گرفته است. در بررسی ما در صورتی که میکروبیوم باکتریایی قابل کشت مرتبط با پنج پایه انگور و انگور رقم باربرا رشد داده شود، مقاومت گیاه را در شرایط تنش خشکی افزایش می‌دهد. هشت گونه ایزوله شده، شامل 510 نژاد، در محیط داخلی پیرامون ظرفیت خود برای حمایت از رشد انگور تحت نژاد آب مورد آزمایش قرار گرفتند.

تعداد مشاهده: 406 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 36

حجم فایل:182 کیلوبایت

 قیمت: 10,800 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.